noir media group

Weboldal készítés és karbantartás

Ma a közösségi oldalak mellett továbbra is az egyik legfontosabb közlési forma, ami a 2020-as trendeknek megfelelően az egyik leghatékonyabb módszer az értékesítésre vagy lead (potenciális ügyfél) gyűjtésre. Az általunk készített weboldalak mögött logika van és konkrét cél, ami az ügyfél sikerességéhez szükséges.

Tanulmányozunk, tervezünk, kivitelezünk!

Ma mindenkinek szüksége van egy olyan csapatra, aki gyors és azonnal
cselekszik, ha szükség van rá. Fontos tudni, hogy mi nálunk a karbantartásnál a legfontosabb a gyorsaság. Rengeteg weboldal van, ami nem napra kész és a marketing csapatunk folyamatosan elemzi az oldalak hatékonyságát, amit sok esetben frissíteni kell, ha továbbra is piacvezető akarsz lenni vagy szeretné azzá válni. 

noir media group

Online marketing

Ma sajnos a közösségi oldalakon a Facebook vagy az Instagram már egy gombnyomással felajánlja, hogy hirdethetsz, és még kapsz is róla üzenetet, hogy jó a „reklámod”.
Kérlek ne dőlj be ennek, hiszen ezt a szakemberek évekig tanulják és tesztelik, hogy a lehető leghatékonyabb kommunikációd tudják a célcsoportnak átadni, amire a szakmai csapat nálunk is kifejezetten figyel és nyomon követi az eredményeket. Facebook, Instagram, Google Adwords.

további szolgáltatásaink

brandépítés és stratégiai tanácsadás

Ma az online felületeken érik el a legkimagaslóbb eredményeket a cégek, de egy weboldal, tartalom gyártás vagy akár online
marketing meghatározása stratégiailag az egy nagyon nehéz és összetett feladat. A legnagyobb erősségünk, hogy több területen vagyunk jelen és így egy ilyen szolgáltatás nyújtás során a lehető
legtöbb oldalról tudunk neked tanácsot adni, hogy milyen tervvel vágj neki a céged vagy akár a személyes branded építésének.

j

Közösségi oldalak kezelése – stratégiai kivitelezése – tartalomgyártás:

Ez a mai modern világ egyik legkritikusabb pontja,
amire kevesen gondolnának. Tartalmat készíteni egyszerű, de olyan tartalmat készíteni, ami megfelelő célközönséget vonz, reakciót vált ki az emberekből, eladást eredményez és erős brandet épít, az már egy szakterület, amit nem lehet bárki kezébe adni. Mi segítünk megtervezni és kivitelezni
az összes közösségi oldalad posztjait és céljait. Facebook, Instagram, Blogok írása.

influencer marketing

Ma az az Influencer, akinek 100.000 követője van, közel sem biztos, hogy 5x több eredményt ér el, mint akinek 20.000 követője van. Sőt, sok esetben képes a kevesebb követővel rendelkező Influencer több eladásra. Hatékony módszer és felkapott a mai világban, bár sokan nem tudják mire kell használni, mert sokszor brandépítésre alkalmasabb, mint eladásra. Hatékony döntésedben segítünk és közvetítünk ki neked Influencert, aki a te célcsoportodnak tud a lehető leghatékonyabban eladni.

Landing page

Landing page kritikus eleme a hatékonyság. Ma mindenki tud landing paget készíteni, de kevesen tudnak eredményt is elérni vele. Ha valaki nem követi a szakmai tudásával a trendeket, akkor nem lesz hatékony egy landing page. Folyamatosan fejlesztjük magunkat, mert tudjuk, amit ma készítünk, annál fél év múlva már hatékonyabbat tudunk.

U

seo (keresőoptimalizálás)

Ez az a terület, amivel szinte senki sem foglalkozik, nem 1-2 hónapos munka, hanem sokkal több, de egy idő után nagyon sok marketing költséget tudsz vele spórolni, ami hosszútávon jelentősen kifizetődik.

arculattervezés

Logó, névjegykártya és rengeteg digitális megoldást tudunk nyújtani neked. Minden grafikai területet lefedünk és a lehető legnagyobb kreativitással hajtunk végre megbízásokat.

pR és sajtótájékoztatók megrendezése

Sok cég szeretne bekerülni a médiába, mert ma még mindig sokan gondolják azt és részben akár igaz is, hogy ami a TV-ben nincs jelen, az nem is létezik. Természetesen ma már megváltozott minden a régmúlthoz képest, de sok esetben tudsz kitörni az újságok, tv-k által adott reklámfelületeken keresztül, amiben a lehető leghatékonyabban segítünk neked hozzájutni.